Kasvispihvejä syksyyn

Viime aikoina sivuaineopinnot ovat vieneet hurjasti aikaani, eikä siis ole tullut luettua läheskään samaan tahtiin kuin normaalisti. Opiskelijankin on kuitenkin pakko syödä. Niinpä olen aktivoitunut kokkailemisessa. Fetalla maustettuja porkkana-kesäkurpitsapihvejä minun on pitänyt kokeilla jo pitkään, mutta vasta nyt sain ryhdyttyä tuumasta toimeen. Pihveistä tuli niin maukkaita, että tein heti seuraavana päivänä toisen satsin. Ohje on Yhteishyvän ruokalehdestä viime syksyltä. Alkuperäisessä ohjeessa oli myös kuivattua minttua, mutta sitä minulla ei ollut.

Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit

  • 3dl karkeaksi raastettua porkkanaa
  • 2 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
  • 2 kananmunaa
  • 0,5 dl ruokakermaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 100 g murennettua fetajuustoa
  • 0,5 dl suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria
  • paistamiseen margariinia tai öljyä

Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet. Lisää muut aineet ja anna turvota 10 minuuttia. Paista pihvit pannulla keskilämmöllä 4-5 minuuttia molemmilta puolilta.

IMG_3957

Kasvispihvit maistuivat perunamuusin kanssa ja sopivat loistavasti myös leivän päälle ruokaisammaksi iltapalaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s