Feikkijäätelöä

Kaikki alkoi siitä, kun äiti kyllästyi siihen, että heidän sauvasekoittimensa oli minulla ikuisuuslainassa ja päätti ostaa minulle oman, vähän paremman ja tehokkaamman sauvasekoittimen. Lainasekoittimeen verrattuna tuo uusi Bamix oli niin paljon parempi, että kokeilin sillä jos jonkinlaisia mössöjä.

Lopulta muistin, että viime keväänä blogeissa pyöri ohje banaanijäätelöstä, johon tulee tosiaan vain banaaneja. Banaanit pilkotaan ja pistetään pakastumaan muutamaksi tunniksi ja sitten suristellaan massa tasaiseksi. Banaaninpalat kannattaa ottaa pois pakastimesta hetki ennen soseuttamista, myös pieni määrä nestettä tai jogurttia helpottaa soseuttamista.

IMG_4634

Itse en ole niin suuri banaanin ystävä, että pelkkä banaanimössö hämäisi makunystyröitäni luulemaan seosta jäätelöksi. Olen kuitenkin kokeillut tässä viikkojen aikana useita yhdistelmiä, joista parhaiksi ovat muodostuneet banaani ja pakastemansikat ja banaani, lusikallinen maapähkinävoita ja lusikallinen tummaa kaakaojauhetta. Mansikkabanaanijäätelö on raikasta ja maapähkinävoi-kaakaoyhdistelmä saa oikeasti jo kuvittelemaan, että aineksina on jotain paljon epäterveellisempää. En sano, että banaanijäätelö korvaisi kokonaan oikean kermajäätelön, mutta kyllä se toimii varsin mainiona korvikkeena, kun ainakaan minun linjani eivät kestä jokapäiväistä jäätelön mussuttamista, mutta herkkuhammasta kolottaa usein.

IMG_4635

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s